Overons

Bent u 'een gezonde Werkgever'?

Alle aandacht gaat tegenwoordig naar de werknemer. En niet ten onrechte. Want een tevreden werknemer die zich op zijn plek voelt, de kans krijgt zich te ontwikkelen en te ontplooien en die genoeg tijd heeft voor zijn hobby's en gezin, dat is een productieve werknemer.

Maar de werkgever dan? Wie denkt er aan hem of haar? Al die zorgen om uw menselijk kapitaal: opleiding, ziekmelding, Arboregels, verlofrechten, verzuimbegeleiding: en uw core business dan?

Want u heeft ook nog een product of dienst aan de man te brengen. Om nog maar niet te spreken over uw eigen hobby's of gezin.....Wie zorgt dat u daar ook nog tijd voor heeft?

De Pantergroep is niet zomaar een Arbodienst. Wij zijn een ondernemende, landelijk, gecertificeerde arbodienst die u begeleidt bij al die zaken die u van uw core-business afleiden. Wij weten wat u als ondernemer bezighoudt. Als nuchtere partner werken wij met u samen om uw bedrijf in topconditie te krijgen en te houden. Arbozaken kunt u van úw to-do-list schrappen: dat doen wij voor u.

Alles op het gebied van Arbo wet- en regelgeving kunnen wij u uit handen nemen. En bij het zoeken naar oplossingen kijken we altijd naar de gehele context: een probleem staat nooit op zichzelf en oplossingen moeten passen binnen de aard van uw bedrijf. Wij bieden u een scala aan diensten die wij altijd op maat aanmeten.

Zodat u een berg zorgen minder heeft, want dan pas bent u een gezonde werkgever: een zorgeloze werkgever die al zijn aandacht kan richten op de dingen die hij leuk vindt en waar hij goed in is.