MedischeKeuringen

Pantergroep is gespecialiseerd is in het verrichten van alle soorten medisch onderzoek voor verzekeringsmaatschappijen, bedrijven en particulieren.

Waarom een medische keuring?

Een medische keuring kan om verschillende redenen nodig zijn. Bijvoorbeeld voor de acceptatie voor een verzekering of het uitoefenen van een beroep. Maar ook persoonlijke motieven kunnen aanleiding zijn voor een medische check up.

Wij verzorgen praktisch alle soorten medische keuringen op goed bereikbare keuringslocaties. Indien gewenst kunnen wij alle keuringen ook bij u op het bedrijf verzorgen. Hiervoor worden geen opbouw- en voorrijkosten in rekening gebracht. Er geldt wel een mimimum afname.

Een medische keuring voorbereiden

Een medische keuring bestaat meestal uit een medisch onderzoek en een vragenlijst. Wilt u weten waar u bij een waar u bij een medische keuring allemaal aan moet denken? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag met raad en daad bij.

Lifestyle advies

Iedereen die zich door Pantergroep medisch heeft laten keuren ontvangt, naast het keuringsrapport, een persoonlijk lifestyle advies. Daarin staat wat u kunt doen om gezond te blijven en op welke risico's u extra moet letten.